SALA SPORTOWA CENTRUM TRENINGOWE SPARTAN, Wrocław 53-325, ul. Hallera 81
071 361 87 35 / 601 05 88 07
andrzej.undro.wat@gmail.com

25 LAT-W.A.T !

Log

25 latwat

 04.12.2015 godz. 20.00 HOTEL ORBITA UL.WEJHEROWSKA 3

 

Szanowni Państwo, pragnę bardzo serdecznie zaprosić na uroczyste obchody 25-lecia SK Wrocławska Akademia Taekwon-do, które odbędą się w sali bankietowej Hotelu Orbita we Wrocławiu na ul. Wejherowskiej 3.
Z racji uroczystego charakteru imprezy mile widziane stroje i kreacje wieczorowe. Osoby, które trenowały i trenują ( oprócz stroju wieczorowego ) niezbędny dobok do sesji foto.
Cena 125 zł od osoby.
W cenie : wynajęcie sali bankietowej, pro. sprzęt nagłaśniający 10 000 W ( jak na małym koncercie ) , DJ, efekty świetlne, lasery, transport, obsługa, pamiątka, bardzo bogate i szalenie smaczne menu.
Program : toasty, tańce, przekąski, toasty, zabawa, przekąski, karaoke , toasty, przekąski, wspomnienia, tańce, toasty, przekąski, tańce, śpiew, pokaz Taekwon-do, toasty, tańce, przekąski , sesja foto, toasty, przekąski, zabawa, toasty, przekąski, toasty, toasty, toasty, tańce, toasty, toasty, toasty, toasty, ciepłe dania, toasty, tańce, toasty, toasty, toasty,tańce,toasty,toasty !
Rezerwacja drogą e-mailową andrzej.undro.wat@gmail.com lub osobiście w sekretariacie klubu ul. Hallera 81 we Wrocławiu do dnia 31.10.2015. Rezerwacja miejsc i stołów w/g kolejności zgłoszeń i zapisania na listę gości.
Wpłaty całości kwoty ( 125 zł ) do dnia 31.10.2015 w sekretariacie klubu lub na konto : Andrzej Undro nr 11 1940 1076 4644 3667 0000 0000

MENU  :

NA POCZĄTEK

Lampka dobrego szampana

Zupa gulaszowa z kluseczkami

serwowana do stołu

ZIMNE ZAKĄSKI

Stół wiejski /strzecha/

kiełbasa jałowcowa, kiełbasa biała, kaszanka

kabanosy, pasztety, smalec, ogórki

pieczywo wiejskie

SALATKI

Sałatka grecka

Pomidory faszerowane sałatką jarzynową

Sałatka włoska z makaronem i pesto

PÓŁMISKI SERÓW

Kilka odmian serów żółtych i pleśniowych

serwowane z winogronem i orzechem włoskim

RYBY

Ryba po grecku w sosie pomidorowym z warzywami

Śledź w oleju serwowany z cebulką

GALARETY

Roladki mięsne w glazurze

Galareta drobiowa serwowana na chlebku

 JAJA

Jajka w sosie chrzanowym

Jajka faszerowane

DODATKI

Bułeczki koktajlowe, pikle, sosy

DESER

Owoce sezonowe

Fontanna czekoladowa , Mix mini deserów,

panna cotta, mus czekoladowy z gruszką, krem waniliowy

DANIE CIEPŁE

Bigos staropolski ze śliwką

Barszczyk czerwony do picia

NAPOJE

Soki , woda bez ograniczeń

Kawa, herbata bez ograniczeń

25 latwat